^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

.:. Nasa/Esa Exploration Mission .:.

.:. Alien Astronauts Agenda .:.

.:. I-Robot Technology .:.

(NL) Welkom bij het Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

 

Sinds 1996 bestaat het Belgische UFO Netwerk (Bufon) overkoepelende organisatie van Belgische Ufologen en onderzoekers. Deze organisatie is opgericht door alle Belgische Ufologen en organisaties die destijds actief waren. Ufologen en onderzoekers van de jaren 50, 60 en 70 hebben deze organisatie opgericht. Wij zijn de grondleggers van het Belgisch UFO Netwerk dat sinds 1996-97 haar licht heeft gezien door de 12 UFO foundators of BelgiumWij bestaan vandaag 18 jaar en hebben een achtergrond van 50 jaar ufologie door de grondleggers van Belgisch Ufo-Netwerk.
 
Deze website bevat informatie en onderzoek over UFO’s in België en buitenland en geeft een volledige ufo geschiedenis weer van de laatste 4000 jaar.
U vindt een volledig overzicht van de Belgische UFO Geschiedenis en de Belgische UFO Archieven van ufologen vanaf de jaren '50.
 
Veel plezier
Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

Last UFO News

UFO Sightings 2014

UFO Abduction (Hot-Spot) NL-FR

UFO Signalisation (Hot-Spot) FR

UFO Melden (Hot-Spot) NL

Belgian UFO Files (Archives)

Ufo-Hunters

 

 

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.

banner Ufowijzer

banner ufowijzer
banner ufoplaza