^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player
Welkom bij het Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

Sinds 1996 bestaat het Belgisch UFO Netwerk (Bufon) overkoepelende organisatie van Belgische Ufologen en onderzoekers. www.ufo.be

In 2016 bestaat het Belgische UFO-Netwerk 20 jaar, en zullen wij uitgebreid vieren met nieuwe projecten, onderzoeken, opleidingen, documentaire film en een nieuwe generatie van jongeren ufologen die gestart zijn bij “Belgian Space & Ufology Academy” We gaan nieuwe jongere ufologen op een educatieve en wetenschappelijk manier opleiden. Ze zullen de eerste Europese Ufologen worden met wetenschappelijke opleiding.

Daarnaast promoten wij bij jongeren op een educatieve en wetenschappelijke manier ruimtevaart, ufologie en onderzoek naar buitenaards leven. Jongeren die interesse hebben in ruimtevaart studies , groep of studiedagen bij Euro Space Center, ESA of andere Vlaamse Ruimtevaart Industriëlen kunnen hier alle informatie vinden.

Deze website bevat informatie, documentatie, wetenschappelijk onderzoek, rapporten over ruimtevaart en Ufo’s in België en buitenland.  U vindt een volledig overzicht van de Belgische UFO Geschiedenis, Belgische UFO Archieven , Belgische UFO Meldingen en waarnemingen. Alle Ufomeldingen in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg kunnen hier gemeld en onderzocht worden.

 
Veel plezier
Belgisch UFO Netwerk (BUFON)
(sorry voor de werkzaamheden aan de website!)
 
 
Ontdek Ufo.be op Facebook 
Ontdek blog Ufo.be op Seniorennet

Last UFO News

Ufologist Ghislain Struys

Name: Ghislain Struys (ex-politician)

Function: -

Member: of the 12 Co-Foundators Belgian UFO-Network (1996)

Ufologist since: 1974 - 2012

Age: 1956 - 2012


After the success of the first European UFO congress 16 Oct. 2005 (Chalon-France), organize by Gerard Lebat, the second edition will take place 22 & 23 Oct. 2016 (Brussels-Belgium) in the beautiful building Atomium. Gearard Lebat & Levi Boterdael invite you tot his second edition with more than 21 European UFO organisations and more than 12 international speakers.

22 & 23 okt (2016)
(Brussel - Atomium)

Theoretisch en praktische ufoloog opleiding van min 4 jaar (start januari 2016 - 2020) die wordt gegeven door professionels in hun vak, astronomie, sterrekunde , fotographie en andere wetenschappelijke domeinnen die betrekking hebben met Ufologie en buitenaards leven.

 

Opleiding Ufologie 2016 - 2020
(Leeftijd tussen 15 - 21 jaar)
(inschrijvingen voor 21 December 2015)  
 
 

 

Who's Online

We have 10 guests and no members online

Belgian UFO-Monument

Michio Kaku & Ufo's

 

 

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.