^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2001-07-00? 21u00 ● BELGIË, ANTWERPEN

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        B. ?

         E-mail / Adres getuige:              Niet bekend

         Datum + Uur waarneming:         2001-07-00?21u00    ?

         Datum + Uur melding:              2003-00-00?             -- u --?            ?

        

         Omschrijving waarneming:         Ik weet niet de exacte datum, maar het moet in 2001 geweest zijn. toen ik met m'n vader ongeveer rond 9uur ‘s avonds nog buiten een sigaret stonden te roken, zagen we plots een vaag rood gloeiende driehoek boven ons voorbij vliegen. Het object leek niet echt snel te vliegen, het had meer de beweging van een normaal vliegtuig, maar dan zonder enig licht buiten die gloed dan. Ook was het muisstil zou het zo'n Amerikaans Stealth vliegtuig kunnen geweest zijn, of was het iets anders????

         Analyse:                                 Niet erg duidelijk wat hier precies werd waargenomen, de schijnbare afstand, hoek of hoogte worden niet opgegeven. Officieel bestaan er geen driehoekige tuigen die een vage rode gloed verspreiden. In geval dit toch om een bedrieglijke waarneming van een vliegtuig zou gaan, blijft het vreemd dat er geen andere lichten werden waargenomen. De afwezigheid van geluid is wel mogelijk onder bepaalde meteorologische omstandigheden.

         Voorlopige status:                    ONGEÏDENTIFICEERD                                      Oliver Deschuymere BUFON    

            Laatste Update:2009-05-25        E-mail: Oliver Deschuymere

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.