^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2003-11-16? 23u00? ● BELGIË, OOST-VLAANDEREN

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        D.

         E-mail / Adres getuige:              Niet beschikbaar

         Datum + Uur waarneming:         2003-11-16?23u00?  Zondag

         Datum + Uur melding:              2004-00-00?-- u --?   ?

        

         Omschrijving waarneming:         Het was op een nacht, heel raar, ik kon niet slapen, en lag in men bed met mijn rolluik half naar beneden, ik lag met men rug naar het raam toe, en met men ogen naar de muur die donker was, ik sluit effe mijn ogen en doe ze terug open, en men hele kamer was verlicht, het kleur was wit, groen, blauwachtig, ik dacht eerst het is mijn gsm maar die lag af, dus ik draai me om en buiten was het ook verlicht, ik deed mijn rolluik terug omhoog en je zag dat in de verte ook lichter was, en als je heel goed keek zag je een paar stralen, en heel ver in de verte zag je een zwartpuntje waarvan die licht stralen kwamen, het was rond een uur of 11 s avonds toen heb ik van een hele nacht mijn ogen niet meer dicht gedaan, dag na dien heb ik op school gevraagd aan paar mensen of zij het niet gezien hadden wat kreeg ik als antwoord, ja inderdaad na 11u was het lichter dan normaal, het is echt raar. ik heb ooit eens iets in een onweer gezien, ik was toen 11j nu 16, ik was naar buiten aan het kijken was heel donker door wolken en plots zie je zo in een wolk iets verschijnen het gaat wat lager hangen uit de wolk en plots een bliksem schicht die in het midden van de lucht op iets botst je zag vuurspatten en vonken, het was als of dat er een bliksem in sloeg op huis of metalen plaat. Heel raar.

         Analyse:                                 Niet beschikbaar

         Voorlopige status:                    ONGEÏDENTIFICEERD                                      Oliver Deschuymere BUFON    

         Laatste Update:                      2009-06-06                    E-mail: Oliver Deschuymere: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.