^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2003-12-29 22u20 ● BELGIË, WEST-VLAANDEREN, SNELLEGEM

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        Anoniem, schuilnaam: Jacky4all

         E-mail / Adres getuige:              Niet beschikbaar

         Datum + Uur waarneming:         2003-12-29   22u20    Maandag

         Datum + Uur melding:              2004-00-00?-- u --?   ?

        

         Omschrijving waarneming:         Maandagavond 29 december tussen 22.20 en 22.25 u reed ik van Jabbeke richting Snellegem (op zo'n 10 km van Brugge) en zag op ongeveer 500 m van de dorpskern van Snellegem op een 100 à 150 m hoogte twee lichtbollen. Ze schenen minstens zo fel en verblindend als het zonlicht. De kleur was ongeveer tussen rood en magenta. De lichtbollen hingen stil in de lucht. Het was net alsof de tweede bol rechtsonder de centrale bol kleefde. Ik draaide het raam van de wagen open en hoorde geen enkel geluid zoals van een vliegtuig, zoals we in deze streek veel hebben van overvliegende toestellen die landen in Oostende. Ik reed verder maar op een bepaald ogenblik werd me het zicht ontnomen door een bosje van een 150 m lengte. Toen ik het bosje gepasseerd was waren de lichtbollen plots verdwenen. Wat mij vooral vreemd leek was dat de bollen een krans van rood licht rondom hen verspreidden (zelfs de wolken waren verlicht). Daar dit in het open land maar toch zo dicht bij de dorpskern van Snellegem gebeurde roep ik bij deze eventuele getuigen op die dit ook hebben gezien. Misschien is er een logische verklaring voor dit fenomeen...

         Analyse:                                 Niet beschikbaar

         Voorlopige status:                    ONGEÏDENTIFICEERD                                      Oliver Deschuymere BUFON    

         Laatste Update:                      2009-06-06                    E-mail: Oliver Deschuymere: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.