^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2001-01-00? 23u30 ● BELGIË, OOST-VLAANDEREN

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        G. ?.

         E-mail / Adres getuige:              Bekend bij onderzoeker.

         Datum + Uur waarneming:         2001-01-00?23u30    ?

         Datum + Uur melding:              2004-01-23   12u58    Vrijdag

        

         Omschrijving waarneming:         H., jouw verhaal lijkt sprekend op dat van mij. Zo een drietal jaar geleden heb ik ook zo''n bizar fenomeen meegemaakt. Het was op een zwoele en zachte zomeravond in juli, het was de hele dag bloedheet geweest en s'avonds zat ik nog wat na te kuieren op het terras. Het moet rond 23.30 uur zijn geweest dat ik aan het staren was naar de hemel en toen zag ik ook zo’n tweetal heel felle witte lichten (ronde). Ze zweefden langzaam en bleven zo''n 15 seconden hangen tot ik ze plots met een ‘onmenselijke’ snelheid naar boven zag wegvliegen. Het rare was dat op het moment dat ik dat heb gezien, er bij ons in de wijk precies geen teken van leven meer was, je kon er een blaadje horen vallen! Het was precies tussen mij en dat verschijnsel. Dat is me dan ook steeds bijgebleven, en ja je gelooft het maar pas als je het ZELF ondervonden hebt dat er bij ons op aarde rare fenomenen plaatsvinden. Dit wou ik toch even kwijt

         Analyse:                                 Waarnemingen van lichten in de nacht op grote afstand zijn meestal zeer dubieus van aard, vermits er meestal talloze omstandigheden en oorzaken denkbaar zijn die zich lenen voor conventionele verklaringen. Doch dit geldt meestal niet voor nachtelijke lichten waarbij er sprake is van surrealistische versnellingen of ‘onmogelijke’ koerswijzigingen. Deze waarneming die gewag maakt van een plotselinge ‘onmenselijke’ snelheid naar boven toe, valt daar zeker onder.

         Voorlopige status:                    ONGEÏDENTIFICEERD                                      Oliver Deschuymere BUFON    

         Laatste Update:                      2009-02-15                    E-mail: Oliver Deschuymere: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.