^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2004-01-25 -- u --? ● BELGIË, WEST-VLAANDEREN

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        M. V.

         E-mail / Adres getuige:              Bekend bij onderzoeker.

         Datum + Uur waarneming:         2004-01-25   -- u --?   ?

         Datum + Uur melding:              2004-01-25?-- u --?   ?

        

         Omschrijving waarneming:         Toen ik buiten stond wat naar de sterren te kijken zag ik plots een rondachtig voorwerp door de lucht vliegen heel geruisloos met 3 kleuren: rood, wit en blauw (die constant brandden). We hebben een grote spot aan de achterkant van ons huis hangen, ik flikkerde met de spot en de ronde met lichten begon ook te flikkeren. Het was zeker geen vliegtuig want ik weet wel het verschil tussen een vliegtuig en dat. ook interesse in UFO's voeg mij toe.

         Analyse:                                 Niet beschikbaar

         Voorlopige status:                    ONVOLDOENDE GEGEVENS                            Oliver Deschuymere BUFON    

         Laatste Update:                      2009-06-05                    E-mail: Oliver Deschuymere: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.