^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

 

BELGISCHE UFO MELDINGEN

VREEMDE ATMOSFERISCHE VERSCHIJNSELEN

SAMENSTELLING & ONTWERP: OLIVER DESCHUYMERE

  1. 1.2004-02-12 06u00 ● BELGIË, LUIK

         Verantwoordelijke:                    Belgisch UFO Netwerk (BUFON)

         Voornaam + Naam getuige:        S. V.

         E-mail / Adres getuige:              Niet beschikbaar

         Datum + Uur waarneming:         2004-02-12   06u00    Donderdag

         Datum + Uur melding:              2004-02-12?-- u --?   Donderdag

        

         Omschrijving waarneming:         Hallo het kan zijn dat ik het me verbeeld heb of zo maar ik kwam om 6uur in de morgen thuis van mijn werk en zag een groot driehoekig voorwerp in de lucht met fel groene lichten aan de onderkant en ik zag dat het landde en er opende een luik er stond een vreemd persoon op dat zich nogal snel terug in schip stapte en van toen die dag was ik echt bang.

         Analyse:                                 Niet beschikbaar

         Voorlopige status:                    ONVOLDOENDE GEGEVENS                            Oliver Deschuymere BUFON    

         Laatste Update:                      2009-06-05                    E-mail: Oliver Deschuymere: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

.:. Founded in 1996 .:. 

_______ .:. ESUN .:. _______

UFO.be Detection

 

Since ano 1996 more than 1245 Ufo sigthings in Belgium. Each year more than 120 ufo spottings. All Ufo sighting and research is done in the Flemish and Frensh part of the country. We are active with more than 10 ufologist over the Benelux, region of the Nederlands, Belgium and Luxemburg. We are active in Frensh, Dutch and English language.

Opleiding Ufologie 2016

Phoebe (16 jaar)
1ste Student "Belgian Ufologist Academy"
 
Ingeschreven als eerste student. Ufologie opleiding 2016 - 2020
 

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.